Курс лекцій: психоаналіз філософської системи символів таро

Неймовірно глибинні знання сьогодні стають доступними для вивчення все більшої кількості людей. Таро – це філософська система, система символів, що складається з 78 карт (Арканів, таємниць), яку багато хто помилково вважає просто ворожінням. Однак, в першу чергу, це інструмент індивідуації, особистісного зростання, самопізнання.
Таро можуть стати для нас найкращим другом, порадником і мудрим співрозмовником. Таро, як скарбниця загальнолюдського досвіду. Структура Таро ідеальна. У ній є все! 22 Старших Аркани – основні, базові структури нашої особистості, а також зразок життєвого сценарію. 16 карт Королівського двору, а саме 16 типів особистості, й так само конкретні люди з нашого оточення (чоловіки, діти, батьки, кохані, начальники …) І 40 числових карт – це комплекси та ситуації (або ж комплекси, що ведуть нас до певних ситуацій ).

Наш новий курс Таро побудований таким чином, щоб кожен учасник зміг осмислено вивчити і відчути систему Таро на особистому досвіді. Ми почнемо з вивчення основних понять, побачимо, які сили визначають наші внутрішні прагнення і потреби, змушують приймати рішення і вирішувати конфлікти. Ми дізнаємося, як енергії Таро впливають на наше світосприйняття і долю, проявляючись в неусвідомлених реакціях і переживаннях. Це ті базові сили і енергії, які К. Г. Юнг назвав «архетипами» і саме вони зображені в сюжетах Старших Арканів. Вивчивши ці «послання» ви навчитеся усвідомлено сприймати інформацію, що приходить зі світу несвідомого.
Ми будемо не тільки вивчати символіку і значення карт. Ми будемо зустрічатися з архетипом і опрацьовувати його в просторах нашої внутрішньої і зовнішньої реальності, досліджуючи та усвідомлюючи, як виявляється архетипове у власній душі й в повсякденному житті.
На кожній зустрічі ми будемо вивчати та активно працювати з одним з 22 архетипів. Кожне заняття буде повним і закінченим.

Автор та ведуча курсу:
Олена Одеська – сексолог, психотерапевт, психолог, юнгіанський консультант, ведуча навчальних програм, тематичних тренінгів та семінарів.

Адреса:
м. Київ, ст. метро Печерська, Бульвар Лесі Українки 21, офіс 6.

Варість*:
Тематична зустріч – 350 грн.

Обов`язковий попередній запис.
Додаткова інформація та реєстрація:
067-502-29-00
066-357-27-07
093-801-48-70

Запис на онлайн консультацію по скайпу
Запис на онлайн консультацію

Дякуємо, що звернулись до Psychology Service. Залиште свої контакти для реєстрації на Online консультацію, ми зв’яжемось з Вами найближчим часом.

Номер телефону на випадок якщо не зможемо з вами звязатись:

X
Регистрация
Регистрация

Спасибо, что обратились к Psychology Service. Оставьте свои контакты для регистрации!


X
Замовити дзвінок
Замовити дзвінок


×
Реєстрація
Реєстрація

Дякуємо, що звернулись до Psychology Service. Залиште свої контакти для реєстрації!


X
Записатись на зустріч: "Таємниці щасливих стосунків"

Ваше ім'я (обов'язково)

Ваш телефон (обов'язково)

Ваш Email

X
Записатись на консультацію до Анни

Дякуємо що звернулись в Psychology Service. Будь ласка, залиште свої контакти та інформацію.


Ваше ім'я*

Ваш email*

Записатись на:*

Примітка

X
Записатись на консультацію

Дякуємо що звернулись в Psychology Service. Будь ласка, залиште свої контакти та інформацію.


Ваше ім'я*

Ваш email*

Записатись на:*

Примітка

X
Задати питання

Дякуємо що звернулись в Psychology Service, завжди готові відповісти на всі Ваші питання. Для зв’язку залиште свої контакти.


Ім'я

Телефон*

Email*

Повідомлення

X
Залишити відгук

*

Маєте бажання додати своє фото?

X
Записатись на консультацію

Дякуємо що звернулись в Psychology Service. Будь ласка, залиште свої контакти та інформацію.


Ваше ім'я*

Ваш email*

Записатись на:*

Примітка

X